Qui som

SAVEOURBIKES SOM TOTS ELS CICLISTES DE BARCELONA! Entre tots aconseguirem una Barcelona segura per a bicicletes. Et convidem a formar part del nostre projecte! Contacta amb nosaltres: info@saveourbikes.org

Saveourbikes.org és una plataforma de denúncia fundada per 6 estudiants de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, que vol solucionar un problema que la nostra ciutat viu dia rere dia: els robatoris de bicicletes. Nosaltres n’hem sigut víctimes i, a partir de llavors, ens hem posat en marxa per protestar contra aquesta injustícia.

Els robatoris de bicicletes afecten en primera instància, lògicament, als ciclistes. Des d’una perspectiva individual, i com a estudiants que som, no ens podem permetre estar comprant bicicletes noves després de cada robatori. Hi havíem de fer alguna cosa.

No obstant això, des d’una perspectiva social, cal tenir en compte que Barcelona té un problema de mobilitat i de contaminació molt greu. Anar en bicicleta per la nostra ciutat descongestiona les vies, millora la qualitat de l’aire i de la vida dels ciutadans, i combat el canvi climàtic. Si aconseguim instal·lar aparcaments més segurs a Barcelona, evitarem els robatoris i incentivarem l’ús de la bicicleta. I tots els ciutadans hi sortiran beneficiats.

Som joves preocupats per la seguretat i la sostenibilitat de la nostra ciutat, i el fet que ens robessin la bicicleta no ens va deixar indiferents. Saveourbikes.org va néixer a finals de l’any 2015 i des de llavors hem estat treballant per fer possible aquest projecte i poder aportar el nostre granet de sorra a la societat barcelonina.

I doncs… Quin és el nostre objectiu? Mitjançant aquest projecte, volem aconseguir que l’Ajuntament de Barcelona actuï instal·lant aparcament segurs per a bicicletes i, alhora, fomentar-ne l’ús entre els barcelonins i barcelonines. Volem fer de la nostra preciosa ciutat, un lloc més segur i sostenible.

Firma per fer-ho possible!

Volem agrair el suport a:

Junts ho farem possible!

save our bikes

save our bikes